300 gràcies a tots.

300. Esta és la xifra que el valencianisme ha aconseguit aplegar enguany a la Processó Cívica.

Gràcies als qui heu assistit. Al nostre compte de Flickr podeu vore les imatges.

Vos donem les gràcies per haver acompanyat al nostre portal i a Compromís en este dia tan especial en que hem tornat a ser el grup més nombrós de la marxa.

Gràcies també als treballadors afectats per l’ERO de RTVV i el nostre supost.

Gràcies també als qui heu col·laborat amb el nostre portal cedint la vostra imatge per a la videocampanya o difonent-la, i una promesa: l’any que ve caldrà portar pancarta unitària sense logos de partits polítics que complemente a les que actualment hi van (Coalició Compromís i els comités d’empresa afectats per EROs a serveis públics).

Gràcies a les forces de seguretat de l’estat per la seua faena i una estirada d’orelles a delegació de govern: és intolerable que un partit polític democràtic i amb presència parlamentària desfile darrere d’un grup obertament antidemocràtic (tots sabem de quines organitzacions parlem) en un acte institucional.

 

Amb gran alegria per haver tornat a fer història: moltes gràcies a tots, als qui heu vingut i qui l’any que ve vindreu.

Valencianisme.com – 9 d’octubre de 2013.

El 9 d’octubre, tots a València

Com cada any, Valencianisme.com anima a la ciutadania valenciana a eixir al carrer per a celebrar (i reivindicar) el 9 d’octubre.

Per això, hem recuperat la nostra campanya on diverses personalitats del valencianisme fan una crida per a assistir als diferents actes que a les nostres viles i ciutats celebrem aquell dia, posant l’accent en la processó cívica de la Ciutat de València, que se celebra a les 12 h. en la Plaça de l’Ajuntament.

Amb el primer vídeo, protagonitzat per Abelard Saragossà, donem el tret d’eixida a la iniciativa d’enguany.

Vos demanem que poseu el vostre granet de sorra per a superar l’assistència de l’any passat i sobrepassar el mig miler d’assistents. Els dos últims anys l’assistència valencianista ha tingut un creixement exponencial, gràcies entre altres coses a l’absència d’incidents durant el recorregut. Els valencianistes estem fent història, i enguany hem de consolidar el treball dels últims anys.

Podeu vore els vídeos de les campanyes anteriors ací.

Tornem a la càrrega!!!

Valencianisme.com torna a la càrrega este mes d’agost. Per a començar amb la nostra tornada, durant este mes anirem recuperant les entrevistes que durant més de 10 anys el nostre portal ha realitzat. Així doncs, hui podreu tornar a llegir les dos primeres entrevistes de Valencianisme.com … per ordre alfabètic.

Abelard Saragossà i Agustí Cerdà són dos personatges de perfil diferent, però en si mateixos constitueixen memòria viva del valencianisme. La primera entrevista, de desembre de 2002 i la segona, en plena ressaca electoral d’abril de 2004 constitueixen dos interessants mirades enrere, vora 10 anys després, per a vore com ha evolucionat la societat valenciana del segle XXI.